О аутору

Овај блог настао је као задатак семинара ,, Блог, фејсбук и твитер у настави“, а наставила сам да га уређујем што због тога то ми је било забавно, што због тога што су моји укућани најзад почели да се смеше у изостанку мојих папира побацаних по кући, а највише због мојих пратилаца. Изгледа да се оно што сам објављивала, свидело многима.

Временом матични блог, добио је блогиће, јер ми се допао рад у вордпресу – Мајини основци и Мајини средњошколци, а када сам са својом другарицом, колегиницом и најбољим пријатељем, као и са неколицином других креативних, мотивисаних и дивних људи један мали школски пројекат претворила у међународни подухват, блогићима сам додала и сајт пројекта Читалићи.

Овом приликом желим да се захвалим свима вама који сте у овом океану блогова, вести и сајтова, ипак одлучили да завирите у избор онога што се мени чини занимљивим и корисним.

Оно формално о мени – школовање, лутања 🙂 и запослења, радови…бла…бла… у радној биографији испод:

 

18 коментара

18 thoughts on “О аутору

    • Хвала, али и ја сам мајка једног школарца, па се и сама чудим ко се све сме назвати просветним радником! Утисак јавности је погрешан, јер су најгласнији они који су залутали у ову професију, па се чини да нам краду професију исфрустрирани и искомплексирани ликови, на жалост!

    • Узвраћамо поздрав посебно везани за то име у временима када нам свима треба мира у души и мислима, а ми смо богатији сећањем на нашу нану и њену племенитост. Поздрав!

  1. E,има још нешто-Маја ноћу једе струју и дању живи брзином од 200км на сат,највећа казна за Мају је одузети јој ауто на неколико дана(2-3) или да јој Војин конфискује компјутер док Несмирјана спава.То је само почетак о Маји.Наставак у следећем броју.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s